Meiden games

Tatoeages zetten, Miley Cyrus aankleden, Robert Pattison opmaken of andere sterren mooi maken.  In deze categorie vind je allerlei leuke spelletjes voor meiden. Je kunt racen met barbie auto's of de haren vlechten van een ander. Ook kun jij je eigen restaurant beginnen of een geheel eigen manicure salon. Leer koken door de leuke meiden spelletjes op Allmicro.nl te spelen. Of waag een gokje door een spelletje bingo te spelen of een kraslot te kopen. Het aanbod spellen gericht op meiden & jonge dames is enorm toegenomen de laatste jaren. En wij hebben de leukste games voor je verzameld. Je kunt ze direct zonder extra download spelen. Lekker makkelijk. Enkele van de spellen die je hier zult kunnen spelen zijn:

Inked Up Tattoo shop

Ben jij benieuwd hoe je een tattoo moet zetten? In dit spelletje is het de bedoeling als tattoo artiest een tattoo te zetten. Je zult dit natuurlijk goed moeten doe want anders ins het meisje waarop jee tattoo zet voor de rest van haar leen getekend. Kan jij de druk aan die komt kijken bij het zetten van een Tattoo ? Speel dan het spannende Inked Up Tattoo Shop 2! Hier leer je hoe je de huid moet voorbereiden, de de juiste kleuren moet kiezen en op zachte wijze de naald moet gebruiken om de tattoo te zetten.

Bratz Cookie Cake

Cloe heeft hulp nodig bij het bereiden van een koekje voor het vrienden. Help jij haar met het maken van dit koekje? Je begint bij het kiezen van de juiste ingrediënten. En deze voor te bereiden. Dit doe je o.a. Door de boter te snijden in de juiste grootte. Daarna doe je alles in een kom in de juiste volgorde en zul je alles moeten mengen. Maak er deeg van en verspreid en doe het ten slotte in een bakvorm. Je kunt hierna heerlijke garnituren aanbrengen om jouw persoonlijke afdruk erop te laten zetten. Ga je voor aardbeien, kersen, frambozen  of gewoon allemaal?
 

Barbie

Een echte meiden game dat is het spelletje van Barbie. Hou jij van girly stuff en wil je eens kij

Speel nu!
Gok automaat

Speel jij altijd spelletjes online op je computer? Dan is deze fruitautomaat game echt is voor jo

Speel nu!
Krasloten krassen

Krasloten ken je natuurlijk wel. Je kunt ze in vrijwel iedere supermarkt kopen en ook de sigarenb

Speel nu!
Rabbit snipper

Online games spelen dat kan bij Allmicro.nl de plek waar je alle games kan vinden die jij wilt sp

Speel nu!